team

papendalgeschiedenis

Wie zijn wij

Ons Team

MDS is onderverdeeld in twee bedrijven te weten MDS verantwoordelijk voor de distributie van machines en MDS Parts verantwoordelijk voor de distributie van onderdelen. Beide bedrijven zijn actief binnen de Benelux. 

Het team van MDS en MDS Parts bestaat uit mensen met een passie voor het vak. Deze werken nauw samen met elkaar om onze klanten goed te bedienen.
In 2012 is het team van MDS versterkt waardoor het nu bestaat uit 10 personen. Daarvan zijn 7 personen actief in Nederland en 3 personen in België.

 

Visie

De wereld wordt steeds kleiner, hierdoor verandert het verwachtingspatroon van de klant en daarmee zijn behoeften. Hierop speelt MDS in door nauw samen te werken met haar dealernetwerk.

Onze korte lijnen met leveranciers zorgen voor kwalitatief hoogstaande producten en een goede service.

 

Missie

Het aangaan van langdurige relaties door het verkopen van hoogwaardige producten.

 

Geschiedenis

De activiteit werd gestart door Jerom De Schutter die als smidsknecht werkte. In 1922 nam hij het bedrijf van zijn baas over en startte een eigen smederij onder de naam “Land en Tuinbouwmachines J. De Schutter & Zn”, waar men naderhand eggen, ploegen en ander landbouwmateriaal produceerde.
In het begin van de jaren zestig ging het bedrijf over naar zijn zoon Louis De Schutter. Hij is gestart met de distributie van diverse landbouwmachines en veranderde de naam van het bedrijf in “Machines De Schutter”.
Na verloop van tijd maakten ook zijn zonen, Gerome, Rudi, Luc en Jan deel uit van het bedrijf.
In 1993 werd de stap naar Nederland gezet waar MDS uitgegroeid is tot een distribiteur die diverse machines en toebehoren levert aan een dealernetwerk binnen de Benelux.